Vrijgezellenfeest

Een actief vrijgezellenfeest voor mannen op een unieke locatie

Het plannen van een vrijgezellenfeest voor mannen wordt vaak toevertrouwd aan de ceremoniemeester of een andere vriend of familielid van de bruidegom. Als jij degene bent die de eer heeft om deze speciale dag voor mannen te regelen, heb je waarschijnlijk al vele avonden besteed aan het zoeken naar ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen.

Wij staan klaar om je te assisteren bij het organiseren van deze bijzondere gelegenheid voor mannen. Wij kunnen op basis van jullie wensen, het aantal deelnemers en het budget een op maat gemaakt arrangement samenstellen dat perfect aansluit bij jullie behoeften.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Unlimited You staan we klaar om de perfecte vrijgezellenervaring voor jou en je vrienden te creëren. We bieden een breed scala aan activiteiten, waaronder een Special Forces missie op maat, tochtje met de interventieboot, survivalrun, abseilen, beasting en als afsluiter een geheel verzorgde BBQ met lekkere drankjes. 

Maar dat is nog niet alles. We denken graag met je mee om aan al je wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-pompende avonturen, ontspannende momenten of iets daartussenin, we hebben de mogelijkheden om jouw topfeestje te organiseren.

Waar vind het vrijgezellenfeest plaats?

We hebben alles in huis om van elk vrijgezellenfeest een groot succes te maken. Onze forten bevinden zich in werelderfgoed De Beemsterpolder en Edam en lenen zich perfect voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten. De Stelling van Amsterdam is ook door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed en dat maakt deze plek bijzonder in het kwadraat!

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren?

Bij Unlimited You staan we te popelen om samen met jou aan de slag te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we zijn hier om jouw visie werkelijkheid te laten worden.  Samen maken we plannen om ervoor te zorgen dat jouw dag tot in de puntjes is georganiseerd. Laat ons je gids zijn naar een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur!

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven