Workshops voor
opleidingen

Specialist in Workshops voor Defensie- en Veiligheidsopleidingen

Bij Unlimited You hebben we een schat aan ervaring en expertise opgedaan binnen de Special Forces, en we zijn vastbesloten om deze waardevolle kennis te delen met de volgende generatie professionals in de defensie- en veiligheidssector. Onze workshops voor opleidingen, speciaal ontwikkeld voor studenten die zich voorbereiden op een carrière in defensie, beveiliging, of verwante vakgebieden. Onze trainingen zijn ontworpen om de studenten te voorzien van de cruciale vaardigheden, mindset en discipline die essentieel zijn voor succes in deze uitdagende beroepen. 

De kracht van praktijkervaring

Onze workshops voor opleidingen worden gegeven door instructeurs met uitgebreide praktijkervaring, waaronder voormalige Special Forces-leden. Dit betekent dat studenten direct profiteren van inzichten en technieken die zijn getest in de meest veeleisende en veeleisende omstandigheden. We geloven sterk in praktijkgericht leren en bieden studenten de kans om hands-on ervaring op te doen in situaties die ze in hun toekomstige carrière kunnen tegenkomen.

Persoonlijk leiderschap ontwikkeling tijdens de Special Forces Experience van Unlimited You

Voor wie is dit?

Onze workshops voor opleidingen zijn speciaal ontworpen voor educatieve instellingen en opleidingsprogramma’s in de defensie- en veiligheidssector. Scholen of colleges waar we reeds mee hebben samen gewerkt:

  • VEVA-opleidingen van het Veiligheid & Defensie College (ROC Horizon)
  • Beveiligingsopleiden van het Hoornbeeck College.

Maatwerk voor succes

Bij Unlimited You begrijpen we dat elke opleiding uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s aan, zodat we kunnen inspelen op de specifieke doelstellingen en vereisten van elke opleiding. Of het nu gaat om een enkele workshop of een uitgebreid trainingsprogramma, een dagdeel of meerdaagse training inclusief overnachting. Geen probleem. We werken nauw samen met opleidingsinstituten om ervoor te zorgen dat onze workshops naadloos aansluiten op het curriculum en de leerdoelen van de studenten.

Wat is er nog meer mogelijk bij Unlimited You?

Naast het aanbieden van workshops aan opleiders bieden we ook een uitgebreid scala aan workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties. Ontdek hoe je jezelf of je team waar je mee werkt kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. 

IMG_4180

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

IMG_4233

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

71328b49-8c0a-4195-82fc-7284ac493407

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

386cc057-f26f-4dfc-a32a-955653a805a1

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

Debriefing volgens principes van Special Forces tijdens de Persoonlijk leiderschap training bij Unlimited You

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IJsbad ervaring met Special Forces

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

Niels geeft feedback aan een deelnemer van de Special Forces Experience voor leiders

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven