Uniform- en
veiligheidsopleidingen

Specialist in trainingen voor Uniform - en Veiligheidsopleidingen

Bij Unlimited You hebben we een schat aan ervaring en expertise opgedaan in binnen en buitenland onder anderen bij het Korps Mariniers en de Dienst Speciale Interventie (Special Forces), we zijn vastbesloten om deze waardevolle kennis te delen met de volgende generatie professionals voor alle uniform – en veiligheidsberoepen. Onze trainingen, dagen en of opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor studenten die zich voorbereiden op een carrière met betrekking tot deze sector. Denk bijvoorbeeld aan: Beveiliging, Handhaving, Politie, Marechaussee, Justitie of Defensie. Onze trainingen zijn ontworpen om de studenten te voorzien van de cruciale vaardigheden zoals, mindset, professionele beroepshouding, discipline, die essentieel zijn voor succes in deze uitdagende beroepen. 

De kracht van praktijkervaring

Onze workshops voor opleidingen worden gegeven door instructeurs met uitgebreide praktijkervaring, waaronder voormalige Special Forces leden die onder anderen gediend hebben bij politie (DSI, DKDB, OG, AE, ME), defensie (Marns, KCT, LM), . Dit betekent dat studenten direct profiteren van inzichten en technieken die zijn getest in de meest voorkomende en veeleisende omstandigheden. We geloven sterk in praktijkgericht leren en bieden studenten de kans om hands-on ervaring op te doen in situaties die ze in hun toekomstige carrière kunnen tegenkomen.

Voor wie is dit?

Onze workshops voor opleidingen zijn speciaal ontworpen voor educatieve instellingen en opleidingsprogramma’s in de uniform – en veiligheidssector. Scholen of colleges waar we reeds mee hebben samen gewerkt:

  • VEVA-opleidingen van het Veiligheid & Defensie College (ROC Horizon)
  • Beveiligingsopleiden van het Hoornbeeck College.

Maatwerk voor succes

Bij Unlimited You begrijpen we dat elke opleiding uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s aan, zodat we kunnen inspelen op de specifieke doelstellingen en vereisten van elke opleiding. Of het nu gaat om een enkele workshop, of een uitgebreid trainingsprogramma, een dagdeel of meerdaagse training inclusief overnachting. Geen probleem. We werken nauw samen met opleidingsinstituten om ervoor te zorgen dat onze trainingen naadloos aansluiten op het curriculum en de leerdoelen van de studenten.

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven