POLITIE
TRAINING

PROCEDURETRAINING MET OPERATIONELE EXPERTS

Al verschillende jaren zien we in de maatschappij dat de burger het minder vanzelfsprekend vindt om het gezag van politie en andere dienstverleners zonder meer te aanvaarden.

In sommige gevallen wordt er een groot appel gedaan op de vaardigheden die de politie moet hebben om situaties niet te laten escaleren. Het is helder dat er beroepsvaardigheden nodig zijn door deze snel veranderde cultuur.

REPRESSIEF OPTREDEN POLITIE

Repressief optreden van de politie is een vakgebied waar nog veel te onderzoeken en te leren is.

Aan de houding en praktische vaardigheden, zowel communicatief als repressief, moet blijvend gedurende de loopbaan en actualiteiten in de samenleving aandacht besteed blijven worden.

Achterblijven is geen optie. Bijblijven en zeker overkomen is een voorwaarde om je werk goed te kunnen doen.

Met de achtergrond die wij hebben als special forces specialisten ben je voor deze ontwikkeling uiteraard bij ons aan het goede adres.

Met alle vaardigheden, mogelijkheden en materialen die tot onze beschikking staan zijn we in staat om jou en je team de opleiding en ervaring te geven die het werken op straat makkelijker voor je maakt.

De noodzakelijke tools kunnen wij in onze Politie Training aanbieden op diverse niveaus.

Wat er specifiek in je opleiding nodig is, welke vaardigheden je wilt ontwikkelen, of hoe je je persoonlijk wilt ontwikkelen kan door ons, samen met jou of met je team worden onderzocht en op praktische wijze worden aangeleerd.

De plek waar we deze training je kunnen aanbieden is zeer geschikt om diverse situaties in scene te zetten en door praktische oefeningen je te helpen je arsenaal aan vaardigheden te vergroten. 

Alle procedures en handelingen die je in je operationele werk nodig hebt kunnen naadloos worden gesimuleerd om een optimale ervaring mee te krijgen.

Ben je hier aan toe? Wil je op een praktische wijze verder met je ontwikkeling, dan is de basis zo gelegd. Dat betekent echter wel dat je in actie moet komen om nu contact op te nemen met ons.

Unlimited You is de snelle link tot succes.

Realistische scenario trainingen voor politie eenheden bij Unlimited You

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven