POLITIE
TRAINING

PROCEDURETRAINING MET OPERATIONELE EXPERTS

Al verschillende jaren zien we in de maatschappij dat de burger het minder vanzelfsprekend vindt om het gezag van politie en andere dienstverleners zonder meer te aanvaarden.

In sommige gevallen wordt er een groot appel gedaan op de vaardigheden die de politie moet hebben om situaties niet te laten escaleren. Het is helder dat er beroepsvaardigheden nodig zijn door deze snel veranderde cultuur.

REPRESSIEF OPTREDEN POLITIE

Repressief optreden van de politie is een vakgebied waar nog veel te onderzoeken en te leren is.

Aan de houding en praktische vaardigheden, zowel communicatief als repressief, moet blijvend gedurende de loopbaan en actualiteiten in de samenleving aandacht besteed blijven worden.

Achterblijven is geen optie. Bijblijven en zeker overkomen is een voorwaarde om je werk goed te kunnen doen.

Met de achtergrond die wij hebben als special forces specialisten ben je voor deze ontwikkeling uiteraard bij ons aan het goede adres.

Met alle vaardigheden, mogelijkheden en materialen die tot onze beschikking staan zijn we in staat om jou en je team de opleiding en ervaring te geven die het werken op straat makkelijker voor je maakt.

De noodzakelijke tools kunnen wij in onze Politie Training aanbieden op diverse niveaus.

Wat er specifiek in je opleiding nodig is, welke vaardigheden je wilt ontwikkelen, of hoe je je persoonlijk wilt ontwikkelen kan door ons, samen met jou of met je team worden onderzocht en op praktische wijze worden aangeleerd.

De plek waar we deze training je kunnen aanbieden is zeer geschikt om diverse situaties in scene te zetten en door praktische oefeningen je te helpen je arsenaal aan vaardigheden te vergroten. 

Alle procedures en handelingen die je in je operationele werk nodig hebt kunnen naadloos worden gesimuleerd om een optimale ervaring mee te krijgen.

Ben je hier aan toe? Wil je op een praktische wijze verder met je ontwikkeling, dan is de basis zo gelegd. Dat betekent echter wel dat je in actie moet komen om nu contact op te nemen met ons.

Unlimited You is de snelle link tot succes.

Realistische scenario trainingen voor politie eenheden bij Unlimited You
Scroll naar boven