Justitie training

Specialist in Workshops voor teams werkzaam bij justitie

Bij Unlimited You hebben we waardevolle expertise ontwikkeld in Special Forces, en we zijn vastbesloten om deze kennis te delen met teams werkzaam binnen organisaties van Justitie en Veiligheid. Denk bijv. aan:

 • Detentie inrichtingsbeveiligers
 • Dienst vervoer en ondersteuning
 • Beveiligingsorganisaties
 • Particuliere beveiliging

Wij helpen ze met onze kennis in workshops om te ondersteunen in hun veeleisende rol. Onze op maat gemaakte workshops en trainingen zijn specifiek ontworpen om de cruciale vaardigheden, mindset en discipline te bieden die onmisbaar zijn voor succesvolle dienstverlening binnen Justitie en veiligheid. Onze trainingen zijn altijd geheel op maat en kunnen heel divers zijn. Zo verzorgen wij trainingen voor:

 • Benaderings technieken in kleine ruimtes
 • Communicatie technieken
 • Vervoeren van verdachten
 • Procedure trainingen
 • Gespeks technieken
 • Onderhandelings technieken
 • Controle technieken
 • Rijtraining
 • Geweldsmiddelen training

De kracht van praktijkervaring

Onze workshops voor opleidingen worden gegeven door instructeurs met uitgebreide praktijkervaring, waaronder ook voormalige Special Forces-leden. Dit betekent dat deelnemers direct profiteren van inzichten en technieken die zijn getest in de meest veeleisende en veeleisende omstandigheden. We geloven sterk in praktijkgericht leren en bieden alle deelnemers de kans om hands-on ervaring op te doen in situaties die ze in de praktijk kunnen tegenkomen.

Voor wie is dit?

Onze workshops en trainingen zijn speciaal bedoeld voor teams die werkzaam zijn binnen organisaties van Justitie en Veiligheid. Dit omvat professionals zoals detentie-inrichtingsbeveiligers, medewerkers van diensten voor vervoer en ondersteuning, beveiligingsorganisaties en particuliere beveiligers. Als jij en jouw team actief zijn in deze veeleisende sector, bieden onze op maat gemaakte workshops en trainingen essentiële vaardigheden, een geschikte mentaliteit en de benodigde discipline voor succesvolle dienstverlening. 

Maatwerk voor succes

Bij Unlimited You begrijpen we dat elk team uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s aan, zodat we kunnen inspelen op de specifieke doelstellingen en vereisten van onze deelnemers. Of het nu gaat om een enkele workshop of een uitgebreid traject met meerdere dagdelen, we werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat onze workshops naadloos aansluiten op situaties uit de praktijk.

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven