DEFENSIE
TRAINING

DEFENSIE TRAINING MET INSTRUCTEURS VANUIT SPECIAL FORCES

Laten we zeggen dat je vindt dat je door de opleiding die je hebt gehad voldoende hebt om op dit ogenblik bij diverse situaties de juiste actie te kunnen ondernemen. Wij noemen dit actie-intelligentie. Immers daar ben je voor opgeleid en dat is waar je dagelijks mee bezig bent. En dat is een goede zaak.

MAAR!:

Er zijn momenten na een actie waarbij je je afvraagt of de methode, handelingen, beslissingen die je hebt genomen wellicht beter, makkelijker, humaner, levensreddend, of respectvoller zouden kunnen zijn geweest. Heb je deze gedachte wel eens? Dan willen wij  je met onze kennis vanuit de ervaring die we hebben in diverse operationele situaties de mogelijkheid bieden om je vaardigheden zowel op procedureel als operationeel gebied te vergroten.

TRAINING OVERHEID NEXT LEVEL

De eed of belofte die we hebben afgelegd om er te zijn voor elkaar is iets wat ons heel erg sterk drijft om jou, als professional, verder te helpen en om je een spiegel voor te houden waar je staat en welke ontwikkeling er mogelijk is aansluitend op je skills, die je bezit. En dat gaat veel verder dan een training die de overheid je kan geven.

Het is voor jou, net als voor ons, een confronterende uitdaging om je mogelijkheden verder te ontwikkelen. Dat brengen we eerst goed in kaart.

Kortom met professionals als jij is het voor ons ook een uitdaging die we graag aangaan. Het resultaat zal zijn dat je in nog meer situaties, samen met je mannen, de beslissingen kunt en durft te nemen waar je later operationeel trots op kunt zijn. Niet omdat je de juiste keuze hebt gemaakt, maar doordat door jouw keuzes je met je  mannen de resultaten hebt geboekt waar je naar streefde

DEFENSIE TRAINING BIJ UNLIMITED YOU

Is dit iets waar je naar op zoek bent????

Dan neem je nu contact op. 

We zullen graag luisteren naar je vragen en doen alles om samen met jou je doel te verwezenlijken. Zowel individueel als met je eenheid.

Unlimited You is je unieke Defensie training troef.

Op de praktijk gebaseerde scenario trainingen bij Unlimited You

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven