DEFENSIE
TRAINING

DEFENSIE TRAINING MET INSTRUCTEURS VANUIT SPECIAL FORCES

Laten we zeggen dat je vindt dat je door de opleiding die je hebt gehad voldoende hebt om op dit ogenblik bij diverse situaties de juiste actie te kunnen ondernemen. Wij noemen dit actie-intelligentie. Immers daar ben je voor opgeleid en dat is waar je dagelijks mee bezig bent. En dat is een goede zaak.

MAAR!:

Er zijn momenten na een actie waarbij je je afvraagt of de methode, handelingen, beslissingen die je hebt genomen wellicht beter, makkelijker, humaner, levensreddend, of respectvoller zouden kunnen zijn geweest. Heb je deze gedachte wel eens? Dan willen wij  je met onze kennis vanuit de ervaring die we hebben in diverse operationele situaties de mogelijkheid bieden om je vaardigheden zowel op procedureel als operationeel gebied te vergroten.

TRAINING OVERHEID NEXT LEVEL

De eed of belofte die we hebben afgelegd om er te zijn voor elkaar is iets wat ons heel erg sterk drijft om jou, als professional, verder te helpen en om je een spiegel voor te houden waar je staat en welke ontwikkeling er mogelijk is aansluitend op je skills, die je bezit. En dat gaat veel verder dan een training die de overheid je kan geven.

Het is voor jou, net als voor ons, een confronterende uitdaging om je mogelijkheden verder te ontwikkelen. Dat brengen we eerst goed in kaart.

Kortom met professionals als jij is het voor ons ook een uitdaging die we graag aangaan. Het resultaat zal zijn dat je in nog meer situaties, samen met je mannen, de beslissingen kunt en durft te nemen waar je later operationeel trots op kunt zijn. Niet omdat je de juiste keuze hebt gemaakt, maar doordat door jouw keuzes je met je  mannen de resultaten hebt geboekt waar je naar streefde

DEFENSIE TRAINING BIJ UNLIMITED YOU

Is dit iets waar je naar op zoek bent????

Dan neem je nu contact op. 

We zullen graag luisteren naar je vragen en doen alles om samen met jou je doel te verwezenlijken. Zowel individueel als met je eenheid.

Unlimited You is je unieke Defensie training troef.

Op de praktijk gebaseerde scenario trainingen bij Unlimited You
Scroll naar boven