CURSUS
BEVEILIGING

Naast de reguliere diensten wordt de afgelopen jaren de taak van de beveiliger steeds uitgebreider zonder dat er naast de theorie voldoende aandacht besteed wordt aan de praktijkervaring van de beveiliger. Dit ondanks het feit dat de risico’s voor de beveiliger een belangrijke rol zou moeten hebben in de praktijkopleiding. Daarom bieden wij de cursus beveiliging aan.

Wat komt je als beveiliger dan beter van pas dan een training beveiliging te kunnen volgen bij Unlimited You. 

Waarom? 

De reden is ons zeer duidelijk.

HOOG RISICO BEVEILIGING

  • Een training van kwaliteit volg je bij opleiders die de wereld van de beveiliger tot in de vingertoppen kent. Een training beveiliging is niet zo maar wat. Uiteraard moet je de kennis hebben die je met de theorie is aangeleerd, maar dat betekent nog niet dat je in staat bent om onder druk en bij hoog risico beveiliging de juiste handelingen en wijze van communiceren weet te hanteren.
  • De wijze van praten, de communicatie die nodig is om zaken tot een goed einde te brengen kan alleen door en door gevoeld en geleerd worden in de juiste zetting door middel van actuele en praktijkgerichte scenariotraining. Bij hoog risico beveiliging des te meer van toepassing. Deze situaties kunnen als door geen ander door Unlimited You samen met de cursist in de praktijk getraind worden.

TRAINING BEVEILIGING

  1. Geen eindeloze presentaties, maar operationeel handelen is de basis voor deze training beveiliging. Je uitstraling, je professioneel handelen en heldere communicatie oefenen geven voor de praktijk de zekerheid die je nodig hebt om hoog risicovolle situaties aan te kunnen.
  2. Inzicht in de juiste wijze van handelen en dit inzicht omzetten in zeer herkenbare praktijksituaties zorgen voor het inslijpen van het gewenste gedrag. Zo vergroot je de basis vaardigheden.
  3. In staat zijn, om in een split-second adequaat en veilig te handelen, met de middelen en de instrumenten die je binnen de mogelijkheden tot je beschikking hebt.
  4. Op de juiste wijze beslissingen nemen in een fractie van een seconde om escalatie te kunnen voorkomen.
  5. Binnen de wettelijke kaders kunnen en durven op te treden bij (hoog risico) beveiliging. Zowel opvallend als onopvallend.

Welke beveiliger herkent in deze opsomming niet de dilemma’s waar hij dagelijks voor staat? Als je je herkent en ondervindt dat je hierdoor je werk beter, makkelijker en veiliger kunt leren uit te voeren dan zou ik niet wachten om datgene waar je behoefte aan hebt te bespreken met de deskundige opleiders van Unlimited You.

We kijken ernaar uit om je onze specialistische vaardigheden aan te leren tijdens de training beveiliging, zodat jij elke situatie aankunt. 

Deelnemers leren speciale opbrengtechnieken en aanhoudingstechnieken
Scroll naar boven