CURSUS
BEVEILIGING

Naast de reguliere diensten wordt de afgelopen jaren de taak van de beveiliger steeds uitgebreider zonder dat er naast de theorie voldoende aandacht besteed wordt aan de praktijkervaring van de beveiliger. Dit ondanks het feit dat de risico’s voor de beveiliger een belangrijke rol zou moeten hebben in de praktijkopleiding. Daarom bieden wij de cursus beveiliging aan.

Wat komt je als beveiliger dan beter van pas dan een training beveiliging te kunnen volgen bij Unlimited You. 

Waarom? 

De reden is ons zeer duidelijk.

HOOG RISICO BEVEILIGING

  • Een training van kwaliteit volg je bij opleiders die de wereld van de beveiliger tot in de vingertoppen kent. Een training beveiliging is niet zo maar wat. Uiteraard moet je de kennis hebben die je met de theorie is aangeleerd, maar dat betekent nog niet dat je in staat bent om onder druk en bij hoog risico beveiliging de juiste handelingen en wijze van communiceren weet te hanteren.
  • De wijze van praten, de communicatie die nodig is om zaken tot een goed einde te brengen kan alleen door en door gevoeld en geleerd worden in de juiste zetting door middel van actuele en praktijkgerichte scenariotraining. Bij hoog risico beveiliging des te meer van toepassing. Deze situaties kunnen als door geen ander door Unlimited You samen met de cursist in de praktijk getraind worden.

TRAINING BEVEILIGING

  1. Geen eindeloze presentaties, maar operationeel handelen is de basis voor deze training beveiliging. Je uitstraling, je professioneel handelen en heldere communicatie oefenen geven voor de praktijk de zekerheid die je nodig hebt om hoog risicovolle situaties aan te kunnen.
  2. Inzicht in de juiste wijze van handelen en dit inzicht omzetten in zeer herkenbare praktijksituaties zorgen voor het inslijpen van het gewenste gedrag. Zo vergroot je de basis vaardigheden.
  3. In staat zijn, om in een split-second adequaat en veilig te handelen, met de middelen en de instrumenten die je binnen de mogelijkheden tot je beschikking hebt.
  4. Op de juiste wijze beslissingen nemen in een fractie van een seconde om escalatie te kunnen voorkomen.
  5. Binnen de wettelijke kaders kunnen en durven op te treden bij (hoog risico) beveiliging. Zowel opvallend als onopvallend.

Welke beveiliger herkent in deze opsomming niet de dilemma’s waar hij dagelijks voor staat? Als je je herkent en ondervindt dat je hierdoor je werk beter, makkelijker en veiliger kunt leren uit te voeren dan zou ik niet wachten om datgene waar je behoefte aan hebt te bespreken met de deskundige opleiders van Unlimited You.

We kijken ernaar uit om je onze specialistische vaardigheden aan te leren tijdens de training beveiliging, zodat jij elke situatie aankunt. 

Deelnemers leren speciale opbrengtechnieken en aanhoudingstechnieken

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Scroll naar boven