Training voor diensten van uniformberoepen

DE HUIDIGE MAATSCHAPPIJ VRAAGT OM NIEUWE HARD SKILLS

Door de veranderingen in de maatschappij is het overduidelijk dat mensen in een dienstverlenend beroep zoals jij, waarbij door contact met de burger meer vaardigheden en skills noodzakelijk zijn om je werk goed te doen, ontwikkeling en training voortdurend noodzakelijk is. 

De hard skills die hier voor nodig zijn komen je niet zo maar aanwaaien. Soms is het niet eens duidelijk wat er aangepast moet worden in de ontwikkeling van je hard skills omdat de veranderingen er niet altijd plotseling zijn, maar geleidelijk aan zich ontwikkelen. Aanpassing of modificatie is dan een must.

De werkwijze zoals wordt geleerd in een special forces training is er met name op ingesteld om veranderingen in het veld en snelle adaptie hierop te ontwikkelen. De observatie en survival skills die aangeleerd zijn in barre omstandigheden samen met de snelle gerichte communicatie mogelijkheden binnen het team zijn de sleutel tot succes. Dat betekent ook dat als er een nieuwe aanpak moet komen, omdat de oude werkwijze niet meer voldoet, er een voor jou op maat gemaakte scenario training, de mogelijkheid biedt, een welkome en noodzakelijke aanpak is. Dit uiteraard in een veilige setting.

Soms ben je met je team niet eens bewust dat de aangeleerde aanpak versleten is en steeds minder werkt. Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres om te ervaren dat er nieuwe zaken aangeleerd moeten worden en/of ontwikkeld moeten worden. Prettig is in ieder geval om bij te blijven en je met de veranderingen mee te kunnen blijven ontwikkelen. 

Wil je bijblijven? Dan is Unlimited You de kans die je nu direct kunt aangrijpen. We zijn benieuwd naar je vragen en wensen.

Onze trainingen

CURSUS BEVEILIGERS

Deelnemers leren speciale opbrengtechnieken en aanhoudingstechnieken

POLITIE TRAINING

DEFENSIE TRAINING

DE WERKWIJZE VAN EEN INTERVENTIE TEAM

We herkennen opeens wanneer er wel nieuw skills, houding of vaardigheden nodig zijn als er anders dan anders een interventie dient te worden gepleegd, die anders is dan ons in de opleiding als interventie team is aangeleerd. Opeens blijken de bekende skills niet meer of onvoldoende te werken, of moet de werkwijze van het interventie team worden aangepast of vervangen te worden door nieuwe hard skills.

DE WIJZE VAN SPECIAL FORCES TRAINING BIEDT MOGELIJKHEDEN

De werkwijze zoals wordt geleerd in een special forces training is er met name op ingesteld om veranderingen in het veld en snelle adaptie hierop te ontwikkelen. De observatie en survival skills die aangeleerd zijn in barre omstandigheden samen met de snelle gerichte communicatie mogelijkheden binnen het team zijn de sleutel tot succes.

SCENARIO TRAINING OM DE REALITEIT TE SIMULEREN

Dat betekent ook dat als er een nieuwe aanpak moet komen, omdat de oude werkwijze niet meer voldoet, er een voor jou op maat gemaakte scenario training, de mogelijkheid biedt, een welkome en noodzakelijke aanpak is. Dit uiteraard in een veilige setting.

Soms ben je met je team niet eens bewust dat de aangeleerde aanpak versleten is en steeds minder werkt. Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres om te ervaren dat er nieuwe zaken aangeleerd moeten worden en/of ontwikkeld moeten worden. Prettig is in ieder geval om bij te blijven en je met de veranderingen mee te kunnen blijven ontwikkelen. 

Wil je bijblijven? Dan is Unlimited You de kans die je nu direct kunt aangrijpen. We zijn benieuwd naar je vragen en wensen.

Scroll naar boven