Teambuilding

TEAMBUILDING MET DE KENNIS VAN SPECIAL FORCES

Met de ervaring die we hebben op het gebied van teambuilding is het organiseren van een teamdag of teambuilding activiteiten iets wat ons op het lijf is geschreven. Je team zal door de teambuilding oefeningen een scala aan inzichten ontwikkelen en de collega’s beter leren kennen.

Door samen praktische oefeningen te doen zal je team het makkelijker vinden om de ander aan te spreken op zijn of haar gedrag en daarnaast een beter begrip hebben voor de persoonlijkheid die achter deze persoon schuil gaat. Hierdoor zal je sneller een high performance organisatie ontwikkelen.

Inzicht in de personen waarmee je samen werkt en beter onderling begrip, ook bij persoonlijke tegenstellingen, is een secondair resultaat wat zijn sporen nalaat in de werkomgeving.

SAMENKOMEN IS HET BEGIN
SAMENBLIJVEN IS DE PROGRESSIE
SAMENWERKEN IS HET SUCCES

Teambuilding bij Unlimited You

Een high performance team ontwikkelen door op de juiste wijze ook in het dagelijkse werk de kwaliteiten van de medewerkers te coachen en hen te stimuleren tot optimale resultaten is een logische volgende stap.

Tijdens de teambuilding activiteiten doen je medewerkers zoveel ervaringen op, dat er ruimte gaat ontstaan voor verdere teambuilding ideeën.

De teambuilding oefeningen zijn afgestemd op de mogelijkheden van het team en de organisatie. Zowel fysiek als mentaal moeten de medewerkers binnen de mogelijkheden die er zijn hun grenzen kunnen verleggen en een goed gevoel hebben bij de behaalde resultaten. Een goed georganiseerde teamdag is de basis voor verdere ontplooiing.

LEER JE COLLEGA'S BETER KENNEN

Terugkoppeling op hun persoonlijk handelen en de ervaringen die ze op hebben gedaan tijdens de oefeningen zijn zeer waardevol en werken binnen het team nog zeer lang door. De medewerker kunnen en durven aanspreken op het effect van hun gedrag wordt daarmee een stuk makkelijker, duidelijker en begrijpelijker voor zowel leiding gevende als medewerker.

Met de scala aan teambuiding ideeën en teambuilding oefeningen is het op een verantwoord en veilige wijze omgaan met de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt, een intensieve duidelijke ervaring die in de organisatie lang zijn sporen nalaat.

Aanhouding tijdens de simulatiefase van de Special Forces Experience teambuilding training van Unlimited You
Je team is er klaar voor. Jij ook??

EEN HIGH PERFORMANCE ORGANISATIE

Met als uitgangspunt “training must be fun and fundamental” is een teambuilding dag bij uitzondering geschikt om een team de kansen te geven zich makkelijker uit te spreken binnen de organisatie naar elkaar en het management. Om een high performance organisatie te ontwikkelen is elkaar kennen en vertrouwen geven en krijgen één van de te ontwikkelen zaken. We leggen hiervoor de lat hoog. Door de uitdaging helder aan te geven en de kansen optimaal te laten benutten is het ontwikkelen van een high performance team het gewenste resultaat.

Openheid, vertrouwen en samenwerken zal een resultaat zijn van deze geestelijke en fysieke investering.

Wil je hier meer over weten en de uitgangspunten beter begrijpen lees dan meer op de op de pagina: De basis voor onafhankelijkheid

Verschillende mensen. Gezamenlijke belangen. Werken als high performance team vraagt om maatwerk.

Vraag een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen reactie op jouw aanvraag.

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vragen? Mail ons op contact@unlimitedyou.nl of bel 06 20484741. Wij staan garant voor maatwerk en denken graag met je mee.

Scroll naar boven