ONTWIKKEL EEN STERKER KARAKTER
ALS ONDERNEMER IN WERK EN PRIVÉ
DOOR HET TOEPASSEN VAN PRINCIPES
VANUIT DE WERELD VAN SPECIAL FORCES

EEN GREEP UIT ONZE GOOGLE REVIEWS  
5/5
'' Ik heb ontdekt op welke karaktereigenschappen ik altijd kan terugvallen en welke eigenschappen ik in de komende tijd nog verder mag ontwikkelen. Dankzij de respectvolle feedback die Niels en zijn team geven, kun je na deze ervaring er gelijk mee aan de slag.. ''
Monique van Zoelen
Lessons 4 You
'' Leiderschap, focus, groei, verbinding, feedback, scherpte vanuit connectie - je krijgt het inspirerend verpakt in het prachtige programma van Unlimited You. Een echte aanrader voor iedereen die eens echt met zichzelf en anderen aan de bak wil in een uitdagende omgeving. ''
Herman Wassink
Tandemkracht
' 'Bij Unlimited You brengen ze je op een veilige manier in je oncomfortabele zone waardoor je niet meer terug kunt vallen op je competenties maar terugvalt op je gedrag en karakter. Dit gedrag krijg je op de man af terug zodat jij weet waar de winst in je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zit.''
Marcel Romijn
Harryvan

Het geheim?
jouw karakter & DE JUISTE IMPACT

Ook jij bezit over Special Forces vaardigheden. Je weet het alleen nog niet.

We lopen er allemaal weleens tegenaan. Twijfel. Onzekerheid. Faalangst. Kritiek van anderen. En nog veel meer. Als het lang genoeg duurt gaan we het allemaal nog geloven ook. Het gevolg hiervan is dat het ons weerhoudt van het nemen van de juiste stap. De actie gericht om bij het doel te komen dat we voor ogen hebben. Dat maakt ons gevoel van geluk er niet beter op…

Er zijn team waar deze gevoelens niet meer van toepassing zijn. De Special Forces. Wanneer we  de principes van Special Forces toepassen dan kunnen we nog beter presteren. Als mens. Als ondernemers. Als partner. Als ouders. Het resoneert door in je complete leven.

Wat ga je doen tijdens de Special Forces Experience?

Tijdens deze unieke dag ervaar je hoe het is om samen met anderen op te treden als onderdeel van een elite team. Onze instructeurs zijn ervaren specialisten en docenten vanuit de Special Forces wereld en weten als geen ander hoe het is om te handelen in complexe omstandigheden. Zij begeleiden je op een veilige manier door het programma heen. Daarnaast heeft iedere instructeur een specialisme, zoals medische vaardigheden en veilig werken op hoogte.

Je leert principes van de Special Forces die we gedurende de dag omzetten naar scenario’s die je als team aangaat. Nadat je een scenario hebt afgerond evalueren we de actie, op een korte en gestructureerde manier. Daar zit het goud, want hier slaan we de brug naar jouw privé- en bedrijfsleven, want je bent ongetwijfeld tegen een karaktereigenschap aangelopen die jou op dat moment heeft beïnvloed.

Je vindt nieuwe inzichten of herkent gedrag bij jezelf waar je vanaf wilt, omdat het jou beperkt op wat voor manier dan ook.

De scenario’s worden steeds uitdagender en je zult merken dat je steeds beter gaat handelen. De impact is namelijk direct voelbaar en zichtbaar. Met de groei die je als onderdeel van het team boekt, kun je de dezelfde dag al beginnen met beter presteren.

Samen met jou is de training volledig gericht op groei en guess what …

Special Forces schieten altijd raak!

Cirkel van veilige groei bij Unlimited You


We brengen je op een uitdagende, echter veilige manier buiten je comfortzone, zonder dat je in paniek raakt. In paniek leer je helemaal niets dus we blijven zo lang mogelijk in de tweede cirkel. Daar kun jij de doorbraak ervaren!

Het goud zit namelijk niet in nieuwe skills bijleren. Het goud zit in het herkennen, erkennen en elimineren van karaktereigenschappen die jou tegenhouden om te bereiken wat jij diep in je hart echt wilt.

Ook geschikt voor jou.

De Special Forces Experience is ontworpen voor jong en oud. Geen extreme fysieke oefeningen, maar juist zinvolle scenario’s met persoonlijke doorbraken waar je de rest van je leven iets mee kunt. Onze ervaren instructeurs stemmen de intensiteit altijd af op het niveau van de groep.

Niels geeft een deelnemer een briefing tijdens de Persoonlijk Leiderschap Training bij Unlimited You

Waarom zou Je deze
training volgen?

de volgende Special Forces Experience staat gepland

Claim hier jouw E-ticket(s)

de ECHTE groei zit in JE WARE KARAKTER.

niet ALLEEN in JE COMPETENTIES.

Veelgestelde vragen

Speciale eenheden, of Special Forces, is een term voor extreem goed getrainde militaire eenheden die operaties uitvoeren zoals verkenningen, onconventionele oorlogsvoering en contra-terrorisme.

Leden van dergelijke eenheden worden commando’s of operators genoemd

De training is geschikt voor jong en oud, mits je vrij bent van ernstige blessures.

Ja. Het is mogelijk om je persoonlijk budget of bedrijfsontwikkelingstoelage  in te zetten voor onze trainingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem hoge, stevige schoenen mee en draag kleding dat vies mag worden.

Staat jouw vraag
er niet bij?

Of wil je graag meer informatie over een training? We staan je graag te woord.

So clarify & verify!

Scroll naar boven