Rijtraining

Voor optimale voertuigsbeheersing

Het verkeer is doorgaans behoorlijk voorspelbaar, maar wat als je plotseling in een noodsituatie belandt? Of dit nu te wijten is aan jouw eigen voertuigbeheersing of het onverwachte gedrag van andere weggebruikers, één ding staat vast: snel en effectief reageren is van cruciaal belang. Onze uitgebreide rijvaardigheidstraining is van onschatbare waarde, zowel voor particulieren als uniformberoepen. 

Tijdens deze intensieve dag leer je om te gaan met diverse noodsituaties op de weg. Onze ervaren instructeurs staan de hele dag paraat om je te begeleiden en te trainen. We rusten niet voordat je deze vaardigheden volledig onder de knie hebt. Deze training is niet alleen relevant voor jouw persoonlijke veiligheid, maar ook voor bedrijven die streven naar professionele en verantwoorde chauffeurs. Samen zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd en bedreven de weg op kunt. Veiligheid staat voorop!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij onze rijvaardigheidstraining bieden we een breed scala aan situaties en scenario’s om je vaardigheden te verbeteren. Ook geven we trainingen om verschillende scenario’s en procedures die noodzakelijk zijn voor beroepschauffeurs. Denk onder andere aan:

  • Verdieping van de kijktechniek
  • Uitwijktechnieken
  •  Inhalen en in- en uitstap procedures
  • Maken van route beveiligingsplan
  • Slipcursus

We passen deze training aan op jouw specifieke behoeften, of je nu een particulier bent die meer zelfvertrouwen wil op de weg of een bedrijf dat veilige chauffeurs wil garanderen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos om je rijvaardigheid te verbeteren. We verzorgen deze training altijd geheel op maat en werken nauw samen met onze opdrachtgever om een training met relevante inhoud samen te stellen.

Wil jij een rijtraining boeken?

Klaar om jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Boek vandaag nog onze rijvaardigheidstraining en investeer in jouw veiligheid op de weg. Of je nu een particulier bent die meer zelfvertrouwen wil opbouwen of een bedrijf dat streeft naar veilige chauffeurs, wij zijn er om je te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat je met vertrouwen achter het stuur kunt stappen. Neem contact met ons op en laten we samen werken aan jouw optimale voertuigbeheersing.

Wat is er nog meer mogelijk bij Unlimited You?

Naast het aanbieden van rijtrainingen bieden we ook een uitgebreid scala aan workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties. Ontdek hoe je jezelf of je team waar je mee werkt kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. 

IMG_4180

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

IMG_4233

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

71328b49-8c0a-4195-82fc-7284ac493407

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

386cc057-f26f-4dfc-a32a-955653a805a1

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

Debriefing volgens principes van Special Forces tijdens de Persoonlijk leiderschap training bij Unlimited You

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IJsbad ervaring met Special Forces

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

Niels geeft feedback aan een deelnemer van de Special Forces Experience voor leiders

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Trainingen, activiteiten en workshops op maat

Bij ons worden alle bovenstaande trainingen,  activiteiten en workshops volledig op maat verzorgd, of het nu slechts één dagdeel is of meerdere dagen met overnachtingen. Voor kleine of grote groepen. Voor particulieren of bedrijven. Niets is te gek. We staan klaar om met de klant mee te denken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven