Persoonlijk Leiderschapstraining Zaandam

Persoonlijk leiderschap ontwikkel je vanuit je ware karakter

Ben je op zoek naar een uitdagende persoonlijk leiderschap training in regio Zaandam? En ben jij klaar om te ontdekken hoe je de leiderschapsprincipes van de Special Forces kunt toepassen?

Voor een resultaatgerichte persoonlijk leiderschap training ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij geloven dat persoonlijk leiderschap ontwikkelen begint bij het ontdekken van je ware karakter. Velen van ons zijn niet bewust van onze karaktereigenschappen. Daarom is de kans groot dat je jezelf saboteert. We zien dit maar al te vaak gebeuren om ons heen.

De mensen die een grotere kans hebben van slagen, kennen zichzelf door en door. Echte leiders zijn gevormd door het leven, omdat echte leiders persoonlijke uitdagingen hebben overwonnen. Zij zijn hoop en een inspiratie in de ogen van anderen. Door het zelfvertrouwen dat zij als gevolg hiervan uitstralen worden zij automatisch gevolgd.

Leden van de Special Forces zijn stuk voor stuk de beste persoonlijk leiders, omdat zij dagelijks ver buiten hun comfortzone opereren. De principes die Special Forces gebruiken passen wij toe tijdens onze persoonlijk leiderschap training. Daarom is dit een uniek programma in Europa!

Google Reviews

Wat is persoonlijk leiderschap?

Leidinggeven betekent het beïnvloeden van mensen in de richting van een gemeenschappelijk doel. Hoe krijg je in gezamenlijk overleg een groep medewerkers bereid de benodigde hoeveelheid werk van goede kwaliteit af te leveren in een zo prettig mogelijke sfeer. leder heeft daar zo zijn eigen ideeën over hoe dat het beste gedaan kan worden.

Ongetwijfeld heb je als leidinggevende hier zelf ook een idee over. Je vraagt je ongetwijfeld nu en dan af: “Doe ik het wel goed?” 

Is het resultaat een gewenst resultaat? Haal ik de gestelde doelen? Zijn mijn medewerkers voldoende gemotiveerd?

Het geven van leiding roept veel vragen op in de dagelijkse praktijk. Welke stijl van persoonlijk leiderschap heb je? 

Laten we bij het begin beginnen.

01.

Je hebt een doelstelling, een bedoeling, een intentie. Deze is bekend bij jezelf en is opgeslagen in je brein. 

02.

Je vertelt, beeldt uit of demonstreert je bedoelingen. Je uit dit door gedrag te vertonen. Verbaal en non verbaal. Je gedrag is een uiting van jouw intentie. Je laat dit zien met je persoonlijke stijl. Een stijl die zich ontwikkeld heeft en waarmee je dingen gedaan krijgt.

Deze stijl hoort bij je en is anders bij elk individu. Voor jou is de boodschap helder. Je weet wat je wilt. Je laat jouw bedoeling zien door jouw handelen, jouw gedrag.

03.

Is echter jouw handelen naar de ander zo effectief als je verwacht? Hoe komt de boodschap bij de ander over? Heeft hij begrepen wat je precies bedoelde? Heeft de medewerker voldoende bagage, kennis, ervaring om goed uit te voeren wat je voor ogen hebt? Laten we hopen van wel.

Echter de praktijk leert ons dat er vaak een kloof bestaat tussen wat we beogen en wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dan is het tijd voor reflectie!!!

Persoonlijk leiderschap training bij Unlimited You

Nu je het voorgaande hebt gelezen zal je ongeveer aanvoelen op welke wijze we de persoonlijk leiderschap training insteken.

Geen saaie flip-over/powerpoint presentatie, maar opdrachten die buiten je comfortzone aan je gegeven worden dienen als basis voor de ontwikkeling van:

Dit alles valt of staat bij een duidelijke feedback en reflectie die je van ons als instructeurs mag verwachten. Terugkoppeling van je gedrag en het effect er van op de ander. Zonder terughoudendheid. Eerlijk en oprecht.

Hier steken we naast de voorbereiding van je persoonlijke doelstellingen heel veel energie in. Wij staan voor je klaar met al onze kennis en ervaring.

Voor wie is dit geschikt?

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven