PERSOONLIJK
LEIDERSCHAP
TRAINING

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ONTWIKKEL JE VANUIT JE WARE KARAKTER

Ben je op zoek naar een uitdagende persoonlijk leiderschap training? En ben jij klaar om te ontdekken hoe je de leiderschapsprincipes van de Special Forces kunt toepassen?

Voor een resultaatgerichte persoonlijk leiderschap training ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij geloven dat persoonlijk leiderschap ontwikkelen begint bij het ontdekken van je ware karakter. Velen van ons zijn niet bewust bent van onze karaktereigenschappen. Daarom is de kans groot dat je jezelf saboteert. We zien dit maar al te vaak gebeuren om ons heen. 

De mensen die een grotere kans hebben van slagen, kennen zichzelf door en door. Echte leiders zijn gevormd door het leven, omdat echte leiders persoonlijke uitdagingen hebben overwonnen. Zij zijn hoop en een inspiratie in de ogen van anderen. Door het zelfvertrouwen dat zij als gevolg hiervan uitstralen worden zij automatisch gevolgd.

Leden van de Special Forces zijn stuk voor stuk de beste persoonlijk leiders, omdat zij dagelijks ver buiten hun comfortzone opereren. De principes die Special Forces gebruiken passen wij toe tijdens onze persoonlijk leiderschap training. Daarom is dit een uniek programma in Europa!

REVIEWS

Wat is persoonlijk leiderschap?

Leidinggeven betekent het beïnvloeden van mensen in de richting van een gemeenschappelijk doel. Hoe krijg je in gezamenlijk overleg een groep medewerkers bereid de benodigde hoeveelheid werk van goede kwaliteit af te leveren in een zo prettig mogelijke sfeer. leder heeft daar zo zijn eigen ideeën over hoe dat het beste gedaan kan worden.

Ongetwijfeld heb je als leidinggevende hier zelf ook een idee over. Je vraagt je ongetwijfeld nu en dan af: “Doe ik het wel goed?” 

Is het resultaat een gewenst resultaat? Haal ik de gestelde doelen? Zijn mijn medewerkers voldoende gemotiveerd?

Het geven van leiding roept veel vragen op in de dagelijkse praktijk. Welke stijl van persoonlijk leiderschap heb je? 

Laten we bij het begin beginnen.

Een leider tijdens de training persoonlijk leiderschap ontwikkeling bij Unlimited You geeft een briefing

01.

Je hebt een doelstelling, een bedoeling, een intentie. Deze is bekend bij jezelf en is opgeslagen in je brein. 

02.

Je vertelt, beeldt uit of demonstreert je bedoelingen. Je uit dit door gedrag te vertonen. Verbaal en non verbaal. Je gedrag is een uiting van jouw intentie. Je laat dit zien met je persoonlijke stijl. Een stijl die zich ontwikkeld heeft en waarmee je dingen gedaan krijgt.

Deze stijl hoort bij je en is anders bij elk individu. Voor jou is de boodschap helder. Je weet wat je wilt. Je laat jouw bedoeling zien door jouw handelen, jouw gedrag.

03.

Is echter jouw handelen naar de ander zo effectief als je verwacht? Hoe komt de boodschap bij de ander over? Heeft hij begrepen wat je precies bedoelde? Heeft de medewerker voldoende bagage, kennis, ervaring om goed uit te voeren wat je voor ogen hebt? Laten we hopen van wel.

Echter de praktijk leert ons dat er vaak een kloof bestaat tussen wat we beogen en wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dan is het tijd voor reflectie!!!

Indien je bovenstaande situatie herkent is Unlimited You het training instituut om zicht te krijgen op het effect van je gedrag in de praktijk. Je kunt jouw persoonlijke effectiviteit vergroten door feedback te krijgen in training praktijk situaties, die anders zijn dan uw dagelijkse praktijk. Door jou een objectieve spiegel voor te houden kunt je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten en wordt persoonlijke groei een feit.

Het is dan tijd voor de persoonlijk leiderschap training.

Training leiderschapsontwikkeling

Het is niet zo moeilijk voor onszelf en voor anderen aan te geven wat er beter kan, wat we verkeerd doen, hoe het anders moet enz. Dat is iets dat we met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Toen we als kind na de eerste repetitie of test van school thuiskwamen vertelden we enthousiast: “Kijk papa! Ik had er maar twee fout.” Dat we er ook achtentwintig goed hadden bleef onvermeld, want daar ging het immers niet om. Je moet zo min mogelijk fouten maken, want daar word je op afgerekend. Geen wonder dus dat we nu onmiddellijk kunnen zeggen wat er bij onszelf en bij anderen mis is. Daar zijn we zeer goed in getraind. 

Als het gaat om leidinggeven, dan is het goed stil te staan bij wat er goed is en goed gaat. Belangrijk is hierbij om contact te maken met jezelf. 

Zelfkennis is daarbij het sleutelwoord. Des te meer je over jezelf ontdekt, des te beter ben je in staat anderen te begrijpen en des te beter kan je jouw rol als coach of `facilitator’ vervullen, omdat je uit eigen ontwikkeling geleerd hebt wat voor verdere ontwikkeling en groei nodig is. 

Dus: Je primaire verantwoordelijkheid ligt in het verzorgen van jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Zelfkennis houdt onder andere in dat je weet waar je goed in bent en wat je kernkwaliteiten zijn. Naast zicht op positieve kwaliteiten is het ook belangrijk inzicht te hebben in de omgeving en de positieve kwaliteiten. 

Het leren herkennen van kwaliteiten in zichzelf is niet alleen nuttig voor jezelf, ook groepen, afdelingen en organisaties hebben kernkwaliteiten en eigenschappen. Het inzicht daarin kan zeer verhelderend werken. 

Deelnemers evalueren tijdens de Special Forces Experience met als doel persoonlijk leiderschap ontwikkelen

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP TRAINING BIJ UNLIMITED YOU

Nu je het voorgaande hebt gelezen zal je ongeveer aanvoelen op welke wijze we de persoonlijk leiderschap training insteken.

Geen saaie flip-over/powerpoint presentatie, maar opdrachten die buiten je comfortzone aan je gegeven worden dienen als basis voor de ontwikkeling van:

 1. Zelfkennis
 2. Structuur
 3. Zekerder handelen
 4. Luister vaardigheid en luister bereidheid
 5. Analyseren
 6. Deduceren
 7. Duidelijk communiceren
 8. Opdrachten geven
 9. Meewerken
 10. Energie gebruiken
 11. Afstemmen
 12. Incasseren
 13. Handelen
 14. Uitleggen

Dit alles valt of staat bij een duidelijke feedback en reflectie die je van ons als instructeurs mag verwachten. Terugkoppeling van je gedrag en het effect er van op de ander. Zonder terughoudendheid. Eerlijk en oprecht.

Hier steken we naast de voorbereiding van je persoonlijke doelstellingen heel veel energie in. Wij staan voor je klaar met al onze kennis en ervaring.

Ben je daar klaar voor, dan is er maar een mogelijkheid en dat is je vandaag nog inschrijven voor deze niet uit te wissen experience.

Deelnemers van de leiderschap training bij Unlimited You schrijven de opdrachten op

Jij bent een unieke leider en dat vraagt om maatwerk.

Dit is de meest praktische leiderschapstraining van Europa al beschikbaar vanaf 399,- per persoon.

Scroll naar top