Personal Coaching

Van het werken aan je mindset tot het ontdekken van je ware potienteel

Als organisatie Unlimited You, zijn wij er om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en het creëren van positieve veranderingen in jouw leven. Onze op maat gemaakte coaching en begeleiding zijn ontworpen om jou te helpen obstakels te overwinnen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. 

Bij Unlimited You ben je welkom voor persoonlijke coaching, waarbij we diverse uitdagingen kunnen aanpakken. Of je nu worstelt met een overvol hoofd, moeite hebt met loslaten of het maken van ingewikkelde keuzes, problemen ervaart op het werk, wilt werken aan assertiever optreden, of simpelweg vaker ‘nee’ wilt zeggen – voor vrijwel elk vraagstuk is er een oplossing te vinden via onze persoonlijke coaching.

Onze coachingstrajecten starten altijd met een grondig intakegesprek, waarin we samen jouw doelen en uitdagingen bespreken. Wij hanteren diverse methoden en technieken om inzicht te verkrijgen in jouw specifieke situatie, en om te bepalen welke aanpak het beste bij jou past.

Waar wil jij aan werken?

Bij Unlimited You hebben we de unieke mogelijkheid om coachingstrajecten op maat aan te bieden, dankzij ons uitgebreide netwerk van vakexperts op diverse gebieden. Alles wat wij bieden, is flexibel en aanpasbaar, zodat je de ondersteuning krijgt die perfect past bij jouw unieke situatie en ambities.

Persoonlijke 1 op 1 coaching

Personal coaching op jouw persoonlijke doelen, gericht op verandering om datgene op te lossen waar je tegenaan loopt of last van hebt.

Fysieke training voor opleiding

Wij helpen je met het fysiek en mentaal voorbereiden voor opleidingen zoals het Korps Mariniers, Korps Commandotroepen, Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten of de Luchtmobiele Brigade, Dienst Speciale Interventie of wat dan ook.

Assertiever worden

Meer in regie zijn en eigen keuzes kunnen maken door vaker NEE te zeggen.

Grenzen aangeven

Dit traject helpt je effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen, waardoor je zelfverzekerd en respectvol je grenzen kunt aangeven in diverse situaties, zowel persoonlijk als professioneel.

Niels geeft een deelnemende leider een briefing tijdens Persoonlijk Leiderschap Training bij Unlimited You

Wil jij groeien als persoon?

Bij Unlimited You staan we klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en succes. Met op maat gemaakte coachingstrajecten, deskundige begeleiding en een netwerk van experts, bieden wij de ondersteuning die je nodig hebt om obstakels te overwinnen en jouw doelen te bereiken. Laat ons je helpen om je potentieel te ontketenen en de beste versie van jezelf te worden. Neem vandaag nog die eerste stap. Jouw succes wacht op jou, en wij zijn er om je te leiden.

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven