Het ultieme vrijgezellenfeest: een dag vol actie en avontuur

Veel vrijgezellenfeesten zijn het ‘standaard’ de stad in gaan, (stomme) opdrachten doen en voornamelijk veel drinken. Heb je dit nu wel een keer gezien en ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest welke echt anders is? Waar je eigen grenzen en die van je vrienden opzoekt? Een vrijgezellenfeest welke een onvergetelijke ervaring zal zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor stoere mannen en vrouwen die houden van een uitdaging, bieden we activiteiten die je adrenaline doen stromen en je teamgeest versterken. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en spanning, wij stellen samen met jou de perfecte dag samen. Ontdek onze opwindende activiteiten en bereid je voor op een vrijgezellenfeest zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Special Forces missie op maat

Stel je voor: je bevindt je in een donker fort, omringd door je beste vrienden, klaar voor een missie die je alleen in actiefilms ziet. Onze Special Forces missie is speciaal ontworpen om je fysieke en mentale grenzen te testen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, vanuit specialistische eenheden, defensie en politie, werk je samen om uitdagende opdrachten te voltooien. Het is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om te laten zien hoe goed jullie als team kunnen samenwerken. Deze missie zal jullie dichter bij elkaar brengen en zorgen voor verhalen die je nog jaren zult vertellen.

De Special Forces missie zit standaard in het pakket, de andere activiteiten kan je erbij boeken.

Schiet over het water met de Interventieboot

Zijn jullie echte snelheidsduivels? Dan is het tijd om het water op te gaan voor een tocht met onze interventieboot. Deze snelle en wendbare boten worden gebruikt door speciale eenheden en bieden een unieke ervaring op het water. Voel de wind door je haren en de adrenaline door je aderen terwijl je met hoge snelheid over het water scheert. Onze ervaren bemanning zorgt ervoor dat je veilig blijft, terwijl jij en je vrienden genieten van de spanning en sensatie van deze bijzondere activiteit.

Survivalrun

Voor degenen die houden van een uitdaging in de natuur, bieden we een survivalrun die je vaardigheden op de proef stelt. De survivalrun is een parcours vol obstakels dat je door modder, over muren en door het water leidt. Het is een perfecte gelegenheid om je uithoudingsvermogen, kracht en doorzettingsvermogen te testen. Of je nu klimt, springt of kruipt, elk obstakel is een kans om jezelf te overtreffen en je grenzen te verleggen. Het is een zware maar ongelooflijk bevredigende ervaring die je het gevoel geeft dat je de wereld aankunt.

Abseilen

Als je hoogtevrees hebt, is dit het moment om die te overwinnen. Abseilen is een spannende activiteit waarbij je van het fort afdaalt en slechts ondersteund door een touw en je eigen moed. Onze professionele instructeurs zorgen voor de veiligheid en begeleiden je stap voor stap, zodat je met vertrouwen de uitdaging kunt aangaan. De afdaling zelf geeft een enorme adrenalineboost. Het gevoel van overwinning als je veilig beneden komt, is onbeschrijfelijk.

Beasting

Voor degenen die echt tot het uiterste willen gaan, hebben we de “beasting” sessie. Dit is een intensieve fysieke training geïnspireerd op militaire drills. Onder leiding van een strenge maar rechtvaardige instructeur, ga je door een reeks oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid testen. Push-ups, sit-ups, burpees, en nog veel meer oefeningen volgen elkaar snel op. Het is een zware sessie, maar de voldoening en de teamgeest die hieruit voortkomen, zijn het meer dan waard.

Afsluiting met een BBQ en lekkere drankjes

Na een dag vol actie en avontuur is het tijd om te ontspannen en terug te kijken op de prestaties van de dag. We sluiten het vrijgezellenfeest af met een volledig verzorgde BBQ. Terwijl je geniet van heerlijk gegrild vlees, frisse salades en andere lekkernijen, kun je samen met je vrienden bijkomen en verhalen uitwisselen over de uitdagingen die jullie hebben overwonnen. Natuurlijk horen daar ook lekkere drankjes bij om de dorst te lessen en te proosten op de aanstaande bruid of bruidegom.

Missie: maak de bruid of bruidegom klaar voor de bruiloft

Een vrijgezellenfeest bij Unlimited You is niet zomaar een dagje uit; het is een onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven bijblijft. Onze activiteiten bieden een perfecte mix van spanning, uitdaging en plezier. Of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon iets nieuws wilt proberen, onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen die houdt van een fysieke en mentale uitdaging. Bereid je voor op een dag vol actie, adrenaline en onvergetelijke momenten met je beste vrienden. Na deze dag is de bruid of bruidegom echt klaar om het ja woord te gaan zeggen. Durf jij de missie aan? Jouw ideale vrijgezellenfeest boek je al vanaf €150 pp. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

Interessant artikel? Deel het!

Contact

Direct een specialist spreken die je verder kan helpen?

Scroll naar boven