Operatie ICE:
Koppel je gedrag aan de realiteit

Kruip voor 1 dag in de huid van een special forces operator en
ontdek de kracht van ademhaling en koude voor meer weerbaarheid en minder druk

Ervaren Trainers

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

Unieke Locatie

De keelzijde van het Fort bij Spijkerboor

Echte Scenarios

Niels geeft een deelnemer een briefing tijdens de Persoonlijk Leiderschap Training bij Unlimited You

Wat is de missie van deze dag?

In deze 1-daagse training leer je een unieke combinatie van de principes van de special forces en de kracht van ademhaling en koude. Deze dag sta je onder professionele leiding van de top van de Special Forces en een internationaal Wim Hof level 3 trainer.  

Na een spannende dag ga je naar huis met tools die je direct kunt implementeren. Hiermee zal je in moeilijke situaties kalmer blijven en weer krachtige beslissingen kunnen nemen vanuit je hart.  Ook krijg je inzicht in je eigen gedrag en hoe je dit door ademhaling je emoties beter kunt beheersen. Het eindresultaat is meer rust en overzicht in je hoofd en lijf.

Wat haal je uit deze missie?

IJsbad ervaring met Special Forces
"Naast dat de hele ervaring onwijs stoer was, brachten de trainers ons terug naar de kern door te vragen naar ons gevoel en wat er in ons hoofd omging, iets wat ik niet had verwacht voordat we dit avontuur aangingen."
Google review van Jimmy Middendorp
Jimmy Middendorp
Internet Ondernemer

Hoe Ziet Deze 1-daagse Interventie Eruit?

Je bent deze dag even helemaal weg van alles. De hele dag staat in het teken van jou.
Bart Pronk level 3 Wim Hof Instructeur bij Unlimited You

Over Bart Pronk

Bart Pronk ijsbad sessie

Over Unlimited You

Meer toffe ervaringen

"Wat een ervaring! Mijn ware leiderschap is naar bovengekomen tijdens de stressvolle Special Forces situaties die levensecht lijken waardoor ik 100% zelfverzekerder in mijn schoenen sta."
Google Reviews Rick Kerstens
Rick Kerstens
Online Ondernemer
"Zeer waardevolle inzichten gekregen in verschillende situatie, van jezelf van anderen in de meeste respectvolle manier van samen werken. Ik kan iedereen dit aanraden."
Google Review van Sander Schulmeister
Sander Schulmeister
ETS Spoor
"Soms heb je niet eens door wat je zelf in huis hebt, tot het juist in zo een oefening naar boven komt."
Google Review van Danielle Sabbe
Danielle Sabbe
Coach EQfit
"Super kundige gasten. Het was enorm tof om mee te maken. Een enorme aanrader!!"
Thierry Stokkink
Vastgoed Community & Thuiz Hypotheken

Op dit moment staan er geen Ice Experiences in de planning.

Houdt onze social media in de gaten!

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven