EEN BIJZONDERE
VERGADERLOCATIE

VERGADEREN IN EEN FORT UIT DE STELLING VAN AMSTERDAM

Onze vergaderlocaties Fort bij Edam en Fort bij Spijkerboor zitten verborgen tussen de weilanden, midden in de natuur en net boven Amsterdam. Plekken met een robuust fort, waterrijk én een groene omgeving. Met recht bijzondere en unieke vergaderlocaties. Beide locaties zijn eenvoudig te bereiken en op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam met voldoende gratis parkeerruimte. 

We bieden ruime, nostalgische vergaderruimtes met een warme uitstraling. Ook belangrijk: er is een uitstekende wifi-verbinding. Tussen het vergaderen en werken door is het gemakkelijk om even buiten te lunchen of te dineren in het groen. De mooie omgeving biedt bovendien de kans om buiten een lekkere wandeling te maken.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

CATERING BIJ UNLIMITED YOU

Onze partner en helende chef, Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking, maakt iedere dag met veel plezier een streeklunch of diner voor jou en je collega’s klaar. De groene omgeving, het robuuste fort, de lokale producten in combinatie met de kennis van de helende chef zorgen keer op keer voor pure, gezonde en verrassende gerechten. We koken veel vegetarisch, en ook onze gasten met een glutenallergie of andere dieetbehoeftes hebben een overvloed aan keuze.

TARIEVEN VERGADERLOCATIE BIJ UNLIMITED YOU

Teambuilding

Unlimited You leent zich naast vergaderen ook heel goed voor teambuilding. Onze landelijke omgeving is de plek om erop uit te gaan: wandelend, op de fiets op of het water. We werken met verschillende partners samen die verrassende activiteiten aanbieden. 

Wij bieden tevens trainingen aan op het gebied van persoonlijk leiderschap vanuit principes van Special Forces. Een krachtige combinatie tussen theorie en praktijk. Vraag ons naar de mogelijkheden, we vertellen je graag meer!

Reviews

Reserveer onze bijzondere vergaderlocatie

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen reactie op jouw reservering.

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vragen? Mail ons op contact@unlimitedyou.nl of bel 06 20484741. Wij staan garant voor maatwerk en denken graag met je mee.

Scroll naar boven