Huur een Fort

op zoek naar een unieke locatie om een training, vergadering, feest of evenement te organiseren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Unlimited You heeft namelijk alles in huis om van elke training, vergadering, feest of andere activiteit een groot succes te maken. Onze veelzijdige locaties bevinden zich in Edam en Beemster en lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende trainingen en evenementen. De Stelling van Amsterdam is ook door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed en dat maakt deze plek bijzonder in het kwadraat!

Onze forten zijn uitermate geschikt voor coaching, training, evenementen en vergaderingen.

01.

Fort bij
Edam

Het Fort in Edam, een historisch en imposant bouwwerk gelegen in de schilderachtige omgeving van Edam. Het fort biedt een rijke geschiedenis en is een van de meest karakteristieke forten van de Stelling van Amsterdam, voorzien van unieke architectuur en een vleugje nostalgie.

Ervaar de betoverende ambiance van het Fort in Edam voor bijeenkomsten te midden van een groen landschap, met ruime binnenruimtes en een groot open terrein.

Wil je graag deze bijzondere locatie boeken voor jouw evenement?  Aarzel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen. 

02.

Fort bij
Spijkerboor

Het grootste en modernste fort van de Stelling van Amsterdam. Compleet met twee verdiepingen en een gepantserd draaikoepelgeschut. Een unieke locatie in het prachtige werelderfgoed de Beemsterpolder!

Beleef de indrukwekkende sfeer van het Fort bij Spijkerboor voor bijeenkomsten in het groen in grote binnenruimtes of de grote open tent op het terrein.

Ben je geïnteresseerd in het reserveren van deze unieke locatie voor je evenement? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ligging van het fort

Het Fort bij Spijkerboor is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen aan de Westdijk van de Beemster, bij Spijkerboor in de Nederlandse provincie Noord-Holland tussen Krommenie, Castricum, Alkmaar en Purmerend, tussen de snelwegen A7, A8 en A9.

De keelzijde van fort bij Spijkerboor trainingslocatie van Unlimited You

03.

Fort aan de
Middenweg

Grotendeels verscholen in de natuur ligt Fort aan de Middenweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een rauw fort waar we alle procedures en hard-skills kunnen beoefenen.

Wil je deze buitengewone locatie boeken voor jouw speciale gelegenheid? Voel je vrij om ons te benaderen zonder enige verplichting.

Fort aan de Middenweg is een trainingslocatie van Unlimited You

Reserveer een van onze forten

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen reactie op jouw reservering.

Heb je geen antwoord gevonden op jouw vragen? Mail ons op contact@unlimitedyou.nl of bel 06 20484741. Wij staan garant voor maatwerk en denken graag met je mee.

Previous slide
Next slide
Scroll naar boven