EEN BIJZONDERE
VERGADERLOCATIE

VERGADEREN BIJ FORT BIJ SPIJKERBOOR.
OOK OP 1,5 METER.

 Vergaderlocatie Fort bij Spijkerboor zit verborgen tussen de weilanden, midden in de natuur, net boven Amsterdam bij Westbeemster. Een plek met een robuust fort, waterrijk én een groene omgeving. Eenvoudig te bereiken op slechts 25 minuten rijden van Amsterdam met voldoende gratis parkeerruimte. 

We bieden een ruime, nostalgische vergaderruimte met een warme uitstraling. Ook belangrijk: er is een uitstekende wifi-verbinding. Tussen het vergaderen en werken door is het gemakkelijk om even buiten te lunchen of te dineren in het groen. De mooie omgeving biedt bovendien de kans om buiten een lekkere wandeling te maken. Nu ook volledig Corona-proof en alles is mogelijk op 1,5 meter.

Previous
Next

CATERING BIJ UNLIMITED YOU

Onze partner en helende chef, Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking, maakt iedere dag met veel plezier een streeklunch of diner voor jou en je collega’s klaar. De groene omgeving, het robuuste fort, de lokale producten in combinatie met de kennis van de helende chef zorgen keer op keer voor pure, gezonde en verrassende gerechten. We koken veel vegetarisch, en ook onze gasten met een glutenallergie of andere dieetbehoeftes hebben een overvloed aan keuze.

 

TARIEVEN VERGADERLOCATIE BIJ UNLIMITED YOU

Previous
Next

Teambuilding

Unlimited You leent zich naast vergaderen ook heel goed voor teambuilding. Onze landelijke omgeving is de plek om erop uit te gaan: wandelend, op de fiets op of het water. We werken met verschillende partners samen die verrassende activiteiten aanbieden. 

Wij bieden tevens trainingen aan op het gebied van persoonlijk leiderschap vanuit principes van Special Forces. Een krachtige combinatie tussen theorie en praktijk. Vraag ons naar de mogelijkheden, we vertellen je graag meer!

Persoonlijk leiderschap ontwikkeling tijdens de Special Forces Experience van Unlimited You
GOOGLE REVIEWS
5/5

Wat een fantastische locatie en erg professionele mensen.
We hebben het erg goed gehad.

Michiel van der Pols
Doorbraakcoaching

Wil je gebruik maken van deze bijzondere vergaderlocatie?

Neem dan contact op via onderstaande knop en beschrijf de behoefte zo specifiek mogelijk.
Wij staan garant voor maatwerk en denken graag met je mee.

contact@unlimitedyou.nl

Scroll naar top