BEDRIJFSUITJES

Actieve BEDRIJFSUITJES DRAGEN BIJ AAN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Ben je op zoek naar een leuke manier om de productiviteit van je werknemers te verhogen? Is het moreel op een dieptepunt en heb je wat geestige activiteiten nodig om je werknemers blij en betrokken te houden? Bedrijfsuitjes zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Dit artikel deelt de voordelen van bedrijfsuitjes, en geeft je inspiratie voor activiteiten om in je volgende uitje op te nemen.

Bedrijfsuitjes kunnen een geweldige teambuilding ervaring zijn en bijdragen tot een hogere productiviteit op kantoor. Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je je werknemers helpt groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Een uitje met het bedrijf kan je helpen dat doel te bereiken, het kan werknemers motiveren en het verloop van werknemers verlagen.

Wanneer een team bedrijfsuitstapjes ondergaat, behouden ze in het algemeen meer dan ooit het idee dat ze een band hebben. Dit is de beste manier om in een meer ontspannen sfeer contact te maken met je collega’s op het werk en zo te laten zien dat je er voor hen bent en dat ze gemeenschappelijke doelen delen.

Een bedrijfsuitje kan een geweldige manier zijn
om het moreel van je werknemers te verbeteren.

Aanhouding tijdens de simulatiefase van de Special Forces Experience teambuilding training van Unlimited You

EEN TEAMUITJE VOOR EEN LEVEN LANG HERINNERINGEN

Teamuitjes en teambuilding activiteiten kunnen verschillend en bijzonder zijn op het moment dat ze gebeuren, maar de herinneringen gaan een leven lang mee. Als je van plan bent om een teamuitje of buitenevenement te houden voor een teambuilding activiteit, dan is het het beste om alles in deskundige handen te laten anders zullen de dingen niet zo geweldig zijn.

In het huidige marktscenario is het voor elke bedrijfsorganisatie heel essentieel om een hartelijke relatie met hun klanten te onderhouden. Met dit in gedachten organiseren veel bedrijven teamuitjes voor hun werknemers en nodigen ze ook hun klanten uit om aan deze evenementen deel te nemen.

EEN UNIEK EN ACTIEF PERSONEELSUITJE BIJ UNLIMITED YOU

Op zoek naar een geweldige manier om je werknemers te trakteren? Laat de hele familie samenkomen om plezier te maken bij Unlimited You! Wij bieden een geweldig personeelsuitje dat ervoor zorgt dat iedereen een geweldige tijd heeft. Onze Special Forces Experience en andere amusementsmogelijkheden zijn zo geweldig dat je werknemers er misschien wel nooit meer weg willen. En als ze er maar niet genoeg van kunnen krijgen, bieden we zelfs herhalingsmomenten over langere termijn

GRENSVERLEGGENDE GROEPSUITJES

Als je ooit je tijd hebt doorgebracht met thuis zitten, ver weg van vrienden en familie, en bedacht hoe leuk het zou zijn om met je vrienden of collega’s iets te organiseren, dan ben je op de juiste plaats. Vandaag willen we verandering in deze situatie brengen en bieden we je aan om onbeperkt groepsuitjes te organiseren. 

Als je worstelt met het vinden van activiteiten voor je groepsuitjes maak je dan niet langer ongerust. Want ons hoofddoel is om je leven gemakkelijker te maken en je een mogelijkheid te laten zien om hier in niet veel tijd plezierige buiten gewone groepsuitjes te organiseren waarbij de deelnemers tevens meer leren over zichzelf. 

Iedereen kent het belang van teamuitstapjes voor een succesvolle onderneming. Groepsuitstapjes voor groepen beperken zich niet tot een bepaald gebied. Dat komt omdat tegenwoordig iedereen gelooft in het overschrijden van zijn grenzen wat vermaak betreft.

Is dit hèt teamuitje voor jouw organisatie?
Onderneem nu actie!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Wat is er mogelijk bij Unlimited You?

Ontdek hoe je jezelf en je team kunt ontwikkelen met de principes van Special Forces. Wij richten ons op het versterken van nieuwsgierige leiders en teams, met een focus op persoonlijke en/of zakelijke groei door middel van 1-op-1 aandacht van experts in het desbetreffende vakgebied. Naast onze training Persoonlijk Leiderschap bieden we een uitgebreid scala aan trainingen, workshops en andere diensten aan op een van onze unieke locaties.

unlimited-you-vrijgezellenfeest2

BEASTING

In deze fysieke training worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen, wat leidt tot persoonlijke groei en verhoogd zelfvertrouwen.

IMG_0867

RIJTRAINING

Deze training verbetert de rijvaardigheden van de deelnemers, waardoor ze veiliger en met meer vertrouwen op de weg kunnen rijden.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107878

HOUDING & GEDRAG

Deelnemers leren hun houding en gedrag te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde communicatie, samenwerking en effectief leiderschap.

IJsbad ervaring met Special Forces

STRESS REGULATIE / ADEMHALING

Tijdens deze training krijgen deelnemers praktische technieken aangeleerd om stress te reguleren en te verminderen, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagende situaties en meer veerkracht ontwikkelen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107772

BRIEFING & DEBRIEFING

Deelnemers leren hoe ze effectieve briefings en debriefings kunnen houden, wat leidt tot duidelijkere communicatie, betere samenwerking en een hogere mate van efficiëntie in hun werk.

858c5cfa-dfab-4976-8f8e-1e4e6da59a16

MEDISCHE TRAINING

Deze training, inclusief reanimatie en stop het bloeden technieken, rust deelnemers uit met essentiële medische kennis en vaardigheden, waardoor ze in noodsituaties adequaat kunnen handelen om levens te redden en ernstig letsel te voorkomen.

unlimitedyou-fort-edam-workshop-foto-SA107912

GRENZEN AANGEVEN

Deelnemers leren effectief hun grenzen aan te geven, wat bijdraagt aan een gezonde work-life balance en het voorkomen van overbelasting.

IMG_4180

VRIJGEZELLENFEEST

Zoek je actief & origineel idee voor een actief vrijgezellenfeest? Wij verzorgen een op maat gemaakt feest in en rondom een van onze karakteristieke forten. Leuke combinaties, all-in arrangementen, verzorgde BBQ en nog veel meer.

unlimitedyou-persoonsbeveiliging

HIGH END PERSOONSBEVEILIGING

Leer geavanceerde technieken en strategieën om optimale veiligheid te bieden aan VIP's en belangrijke personen, waarbij de training focust op professionele vaardigheden en risicobeheersing.

Bart Pronk als ijsbad trainer bij Unlimited You

ICE EXPERIENCE

Deze unieke training biedt een intensieve en verkwikkende ervaring, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan koud water, met als doel hun mentale veerkracht te versterken en stressbestendigheid te ontwikkelen.

Verbinding tussen mensen vindt plaats tijdens een informele setting tijdens de bbq bij Unlimited You

FEESTEN EN PARTIJEN

Vier onvergetelijke feesten en partijen op een van onze unieke locaties, te midden van het historische en betoverende landschap van een van onze forten in de Stelling van Amsterdam.

Boek een training of activiteit op maat

Jij of jouw team is uniek en dat vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op en we stellen jouw activiteit volledig af op jouw unieke behoeften en wensen.

Scroll naar boven